Voegbedrijf Assen

Wilt u een vakkundig voegbedrijf in Assen inhuren? Dan bent u hier aan het juiste adres. Overal waar de bus van Voegbedrijf Noord voorrijdt stralen de gevels weer als nooit te voren.

Wij metselen voegen van hoge kwaliteit met een lange levensduur. Hiernaast brengen we een beschermlaag aan zodat uw voegen voor de lange termijn mooi blijven. We zijn snel inzetbaar en werken met strakke deadlines.

Afspraak is afspraak bij ons en daar kunt u van op aan. Gaat u voor zekerheid? Kies ons dan als uw voegbedrijf Assen.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek!

Ambachtelijk en vakkundig voegbedrijf in Assen

Geeft u de voorkeur aan een ambachtelijk voegbedrijf in Assen? Al onze voegers zijn opgeleid om te voegen volgens de ambachtelijke methode. Dit houdt in dat u van ons de hoogste mogelijke kwaliteit en levensduur kunt verwachten.

Alle voegers werken conform wet en regelgeving en zijn getrainde vakspecialisten. Hiermee bent u gegarandeerd van voegen die uw gevel weer als nieuw maken. Wij zorgen ervoor dat u met trots langs de gevel van uw woning loopt.

Al onze voegers zijn getraind om te voegen met een oog voor detail. Dit ziet u ook terug in een prachtig afgewerkt eindresultaat. Wij hebben verschillende soorten specie getest en weten nu precies welke de beste is.

De structuur van de specie is een belangrijk aspect van de gehele kwaliteit en levensduur van de voegen. Kiest u voor kwaliteit? Kies dan voor een ambachtelijk voegbedrijf in Assen.

Voegbedrijf Assen

Wat gebeurt er als de voegen verouderen?

Wanneer de voegen van uw woning in Assen verouderen dan verliezen ze hun strakke lijnen. Een gevel waarvan de voegen er niet strak bij staan is een teken van verval. Maar naast het feit dat de gevel de schoonheid verliest zijn er ook nog andere nadelen.

De voegen kunnen namelijk afbrokkelen en zelfs uitvallen. Wanneer er gaten in de voegen ontstaan is uw binnenmuur niet meer beschermt tegen de verschillende weersinvloeden.

Met name vocht kan voor veel schade zorgen in uw woning. Door de gaten in de voegen dringt het vocht naar binnen wat zich bevestigt in de binnenmuur. Hierdoor kan eventueel isolatiemateriaal aangetast worden.

Hiernaast is het de grootste boosdoener van schimmel in de woning. Daarom is het belangrijk om de voegen op tijd te vervangen, voor de aftakeling begint. Zijn uw voegen verouderd? Neem dan snel contact met ons op, uw vakkundig voegbedrijf in Assen.

voegbedrijf in Assen

Onze totaalservice voor voegwerk in Assen

Wij zijn het voegbedrijf in Assen die een totaalservice aanbiedt waar het ontzorgen van de klant centraal staat. Het begint allemaal met een vrijblijvend adviesgesprek op locatie. Waar onze regionale adviseurs u informeren over de benodigde werkzaamheden.

Tegelijkertijd kan de gevel geïnspecteerd worden, zodat er een accurate prijs opgesteld kan worden. Dit is volledig vrijblijvend, mocht het voorstel niet bevallen dan even goede vrienden.

Na het adviesgesprek wordt een vaste prijs opgesteld voor de werkzaamheden. Dit geeft u de zekerheid dat u niet voor onverwachte financiële verassingen komt te staan.

We maken duidelijke afspraken met u en maken een planning die we nakomen. De datums worden met u overlegd, zodat het u goed uitkomt.

Tijdens het voegen houden onze voegspecialisten u op de hoogte van voortgang. Zodat u precies weet waar u aan toe bent. Laat u ontzorgen en kies ons als uw voegbedrijf Assen.

voegwerk in Assen

Plan een vrijblijvend adviesgesprek