Over voegbedrijf Noord

Wilt u graag meer weten over Voegbedrijf Noord? Lees hier ons verhaal, onze visie en onze kenmerken.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek!

Het verhaal van Voegbedrijf Noord

Voegbedrijf Noord bestaat uit een jong team van ervaren voegspecialisten die uit Groningen en Drenthe komen.

Velen van ons zijn jaren werkzaam geweest bij andere voegbedrijven, waar we onze ervaring hebben opgedaan. Op basis van deze ervaring hebben we een kwalitatief intern leerplan opgesteld waarbij we ons personeel intern opleiden. Hier leren ze hoe onze kwaliteitsgarantie kunnen waarborgen.

Kenmerken als transparantie, duidelijkheid, afspraak is afspraak, snel inzetbaar en pas weggaan als de klant tevreden is zijn tekenend voor Voegbedrijf Noord en de houding van onze werknemers.

Wilt u uw voegen laten vernieuwen in Groningen en Drenthe door vakkundige regionale specialisten? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in en we bespreken de mogelijkheden!

over Voegbedrijf Noord

Onze regionale betrokkenheid

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Stadskanaal aan de Touwslager 4e. Voegbedrijf Noord vindt zijn oorsprong in het Noorden van Nederland. De ene eigenaar is geboren en getogen in de provincie Groningen, de andere eigenaar is geboren en getogen in ed provincie Drenthe.

Met een team van gedreven mensen uit de omgeving is het ons doel om alle gevels in Noord Nederland weer als nieuw te maken.
Onze kracht ligt in onze regionale betrokkenheid.

Het is ons doel om werkgelegenheid te creëren in de Noordelijke provincies, waar ons personeel een goed loon kan genieten, terwijl de klanten tevreden zijn met de beste prijs in de markt.

Als bedrijf zullen we niet altijd de goedkoopste zijn, maar we leveren de beste prijs voor de kwaliteit van het voegwerk dat we afleveren.

Ons team is snel inzetbaar en komt vrijblijvend langs op locatie om de werkzaamheden te beoordelen.

De regionale voegspecialist Noord Nederland

Ons doel

Als bedrijf hebben we de afgelopen jaren gezien hoelang de wachttijden oplopen voor mensen die hun voegen willen laten vernieuwen. Met alle gevolgen van dien.

Wanneer de voegen niet tijdig herstelt worden kan dit grote gevolgen hebben voor de binnenzijde van de woning. Beschadigde voegen kunnen tot veel schade leiden doordat het vocht in de binnenmuren trekt. Schade had voorkomen kunnen worden.

Het is ons doel om ervoor te zorgen dat alle voegen in de Noordelijkse provincies tijdig herstelt worden. Hierdoor zal niet alleen het aanzien van de woningen en kantoorpanden verbeteren, maar zal ook onnodige extra schade vermeden worden.

Precies om deze reden zijn we Voegbedrijf Noord begonnen. In combinatie met ons uitgebreide opleidingstraject proberen we zoveel mogelijk mensen te inspireren voor het geweldige vak voegen. Voegen is ons vak en daar zijn we de beste in!

doel van Voegbedrijf Noord

Plan een vrijblijvend adviesgesprek